Zelfsturing faciliteren met begrijpelijke financiële informatie

Steeds meer organisaties gaan over op zelfsturing. Inzicht in de financiën is dan een must. Specifiek inzicht. Want een jaarrekening die betrekking heeft op de gehele organisatie zegt een medewerkers of afdeling over het algemeen niet zo veel. Terwijl je wel de koers bepaalt aan de hand van cijfers.

Als zelfsturend bedrijf herkennen we dit. En hebben we de oplossing. Met Bright Ecology, de software die realtime inzicht geeft, tot op individueel niveau.

Wij zijn partner van

Bright Ecology

Makkelijk te begrijpen

De software van Bright Ecology is makkelijk te begrijpen, ook voor mensen zonder financiële achtergrond. Dat maakt Bright Ecology zeer geschikt voor zelfsturing.

Inzicht

In dit systeem wordt onderscheid gemaakt tussen medewerkers en groepen. De opbrengsten en kosten worden hierover verdeeld. Daarmee is inzichtelijk welke bedrijfsactiviteiten rendabel zijn en welke minder. De cijfers worden realtime in de software geladen. Zo kijk je vooruit in plaats van terug.

Continuous budgeting

Groepen en personen hebben binnen de software een eigen winst- en verliesrekening die niet onderbroken wordt door boekjaren. Hierdoor is de software goed te gebruiken voor continu inzicht in de cijfers.

Ga met Bright Ecology voor operationeel ondernemersinzicht

Bright Ecology voor jouw bedrijf

01

Implementatie

We zorgen er samen voor dat je financiële data in het systeem komt te staan en het compleet wordt ingericht voor jouw bedrijf.

02

Training

We maken je bekend met het programma door een training op locatie. Extra ondersteuning is mogelijk op aanvraag.

 

 

03

Follow up

Na de opstartfase ondersteunen wij bij vragen en geven wij desgewenst extra advies.

Meld je aan voor een gratis 
kennissessie 'finance & zelfsturing'

Ben je benieuwd wat Bright Ecology voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact op om een afspraak te maken.