Krijg inzicht in je cijfers

met een goede financiële administratie

Diensten
Dienstverlening op maat

Van Graven & Partners biedt financiële dienstverlening aan in twee vormen. Een pakket in abonnementsvorm en losse diensten tegen uurtarief.

Abonnementsprijzen zijn afhankelijk van de rechtsvorm van jouw organisatie. Vraag voor prijzen een vrijblijvende offerte aan. We kijken samen welke dienstverlening aansluit bij jouw behoefte.

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij jouw boekhouding? Of wil je juist je boekhouding uitbesteden? Beide is bij ons mogelijk.

Van omzetbelasting tot de jaarlijkse vennootschapsbelasting; om welke belastingaangifte het ook gaat, wij helpen je er graag bij!

Medewerkers in dienst? Wij regelen de verloning voor jouw organisatie.

Afhankelijk van de rechtsvorm van jouw bedrijf moet er aan het einde van het boekjaar een jaarrekening worden opgesteld en worden verstuurd naar de Kamer van Koophandel. Van Graven & Partners verzorgt deze werkzaamheden voor je.

Wil je de structuur van jouw bedrijf veranderen of heb je een andere fiscaal of financieel vraagstuk? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn officieel partner van Bright Ecology en zorgen voor de implementatie ervan. Deze financiële software is geschikt voor iedere organisatie die operationeel ondernemersinzicht wil. Met voor elke afdeling en elke medewerker een realtime eigen winst- en verliesrekening heb je inzicht in de rentabiliteit binnen je organisatie. En de tools in handen voor continuous budgetting.
Lees verder over Bright Ecology.

Daarom Van Graven & Partners

Vooruitstrevend

We houden trends in de gaten en zijn toekomstgericht.

Op maat

We kijken naar de dienstverlening die bij jouw situatie past.

Betaalbaar

We bieden voordelige abonnementen en hebben betaalbare uurtarieven.

Wat klanten over ons zeggen

Dat je weet dat wanneer je finaciële post doorgeeft er snel het juiste mee wordt gedaan. En je daarvan op de hoogte wordt gehouden. Heel fijn.
Caroline Kops
Hoofdzaken
Deskundig advies, steun op elk vlak waar nodig en helder antwoord op elke vraag. Zelfs nog op de zondagavond!
Max Lakerveld
LYD